Commercieel medewerker binnendienst

Voor onze skincare merken IMAGE Skincare en Vavin zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst die graag klanten tevredenstelt en die verantwoordelijk is voor het acquisitieproces van onze nieuwe B2B-klanten. Ben jij commercieel ingesteld, een teamplayer die onze consumenten en professionals verder helpt en zoek je als commercieel medewerker binnendienst een dynamische werkomgeving? Dan komen wij graag met jou in contact!

Waar zijn wij naar op zoek?
GABSON is op zoek naar een klantgerichte commercieel medewerker binnendienst. Als commercieel medewerker binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt van onze B2B- en B2C-klanten. Je ondersteunt ze via verschillende communicatiekanalen (telefoon, whatsapp, mail, chat). Je zorgt dat onze klanten altijd tevreden zijn en de juiste ondersteuning krijgen. Verder ben je verantwoordelijk voor het acquisitieproces van onze nieuwe B2B-klanten en werk je mee aan marketingcampagnes en salesacties om samen met het team de doelstellingen te halen.

Wat ga je precies doen?

cirkeldiagram commercieel medewerker binnendienst

Wat verwachten van jou?

Wat bieden we jou?

Club van aanpakkers

Wat ons origineel maakt, is dat GABSON een klein, gezellig bedrijf is met een doenersmentaliteit. GABSON is in hartje Haarlem gevestigd wat maakt dat je kunt genieten van het pittoreske centrum van Haarlem. Niet alleen de doenersmentaliteit maakt ons speciaal, maar ook de wil om te groeien vinden we belangrijk.

GABSON focust zich op de huid en vertegenwoordigt verschillende kwalitatieve huidverbeteringsproducten, waaronder het internationaal bekende en succesvolle IMAGE Skincare. We leveren unieke service aan de professional door middel van gerichte marketing- en salesservice. 


over ons

Stel direct een vraag

1634291753817

Ljiljana Vulinovic

HR-manager

Sollicitatieproces