E-commerce specialist

Skincareliefhebbers, dat zijn wij! We willen dat iedereen een gezonde huid heeft en hier trots op is. Voor IMAGE Skincare en onze twee eigen merken Vavin en 5K1N zoeken we een gedreven e-commerce specialist die het maximale uit onze online advertenties en verkoopkanalen weet te halen. Wil je graag bijdragen aan het succes van een vooraanstaand bedrijf in de beauty-industrie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar zijn we naar op zoek?
GABSON is op zoek naar een analytische en resultaatgerichte e-commercespecialist die een cruciale rol speelt in het stimuleren van de online verkoop van onze skincareproducten. Als e-commerce specialist beheer je de online advertising en onze verkoopkanalen. Ook zorg je voor de optimalisatie van de customer journey en ben je verantwoordelijk voor de affiliate marketing. Je rapporteert aan de Digital Manager in het Nederlands, de voertaal bij GABSON. 

Dit worden je taken

 • Online advertising: je ontwikkelt en implementeert effectieve online advertentiecampagnes, zowel op het gebied van Search Engine Advertising (SEA) als op sociale media. Je hebt ervaring met het opzetten en optimaliseren van campagnes, het monitoren van prestaties en het bijstellen van de strategie om de ROI te maximaliseren.
 • Beheer verkoopkanalen: je bent verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van onze webshops en marketplace-accounts. Je zorgt voor een optimale presentatie van onze producten en streeft naar een naadloze gebruikerservaring.
 • Customer journey optimalisatie: je bent een expert in het analyseren van klantgedrag en het identificeren van mogelijkheden voor verbetering van de customer journey. Je implementeert marketing automationstrategieën en maakt gebruik van een customer data platform om gepersonaliseerde ervaringen en effectieve communicatie aan klanten te bieden.
 • Affiliate marketing: je beheert een effectief affiliate marketingprogramma, waarbij je samenwerkt met relevante partners. Je signaleert nieuwe mogelijkheden voor affiliate samenwerkingen en zorgt voor een succesvolle implementatie en opvolging van de campagnes.

 

Dit vragen wij

 • Je hebt een minimaal afgeronde opleiding op hbo-niveau, richting digital marketing.
 • Je hebt minimaal 1-2 jaar werkervaring als e-commerce specialist.
 • Je hebt uitgebreide kennis van online advertising, SEA en sociale media.
 • Het is een pre als je ervaring hebt met het beheren van webshops en marketplaces, zoals Amazon en bol.com.
 • Je bent professioneel: je beschikt over kennis, vaardigheden, houding en gedrag voor de taakuitoefening binnen je eigen vakgebied.

Wat bieden we jou?

 • Onze chief fun officiers regelen de tofste trips in binnen- en buitenland.
 • Fuel: opladen en bijtanken doen we door in beweging te blijven. Planken? Stoelmassage? Met verschillende teamchallenges win je punten waarmee je een vrije dag kunt verdienen.
 • Fantastic workplace: we zijn ambitieus en bij ons staat groei centraal.
 • Friends (of GABSON): hiermee krijg jij niet alleen korting op onze producten maar ook je vrienden en familie. Hebben we een nieuw product? Dan sta jij vooraan om gratis te testen.

O en natuurlijk nog

 • Als jij de perfecte kandidaat bent, kun je rekenen op een salaris tussen de € 2.800,- en € 3400,- bruto per maand (op basis van 40 uur per week afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring).
 • De mogelijkheid om te flexen. Wel zien we je graag minimaal twee dagen op kantoor.
 • Je reiskosten mag je uiteraard declareren.
 • Je hebt 25 vakantiedagen bij ons en we dragen bij aan je pensioen.

Club van aanpakkers

We zijn een skincarebedrijf met de eigen merken Vavin en 5K1N. Daarnaast vertegenwoordigen we het internationaal bekende IMAGE Skincare. Samen met 27 collega’s werken we dagelijks aan het verkopen en produceren van effectieve en kwalitatieve huidverbeteringsproducten voor iedereen die een gezonde huid nastreeft. Met onze centrale cultuurwaarden in het achterhoofd: vernieuwing, vrijheid en openheid, groeien we door te ‘doen’.

Wat ons origineel maakt, is dat GABSON een klein, gezellig bedrijf is met een doenersmentaliteit. GABSON is in hartje Haarlem gevestigd wat maakt dat je kunt genieten van het pittoreske centrum van Haarlem. 

 

Stel direct een vraag

1634291753817

Ljiljana Vulinovic

HR-manager

Sollicitatieproces